BREAKING NEWS

06 iunie 2014

Acvariu cu pesti din hartiute de briose



Cum iarasi a plouat a trebuit sa ne gasim de lucru in casa: am facut briose, am citit povesti, ne-am jucat, dar tot ne ramasese timp destul.  Si fiindca s-au tot adunat o multime de hartiute de briose am cautat idei pentru a le folosi in mod constructiv. Prima dintre ele, acvariul de astazi a avut mare succes atat la Alexandra cat si la Stefan si au fost foarte implicati in realizarea lui.

Materiale necesare:

hartie cartonata albastra
hartie glasata culori diferite
hartiute de briose culori si marimi diferite
foarfec
ochisori
lipici
acuarele culoarea alba
pai




Mod de executare:

Decupam triunghiuri colorate din hartia glasata si le lipim pe hartia cartinata albastra reprezentand cozile pestilor. Presam cu mana hartiutele de briose  pana devin rotunde si netede si le lipim astfel incat sa le suprapunem putin peste varful triunghiului.





Lipim ochisorii si cu o carioca desenam guritele pestisorilor. Punem pe o paleta culoare alba si inmuiem varful paiului in culoare dupa care facem bule cu ajutorul paiului pe plansa. Incercati mai inati pe o alta coala fiindca e posibil daca ati luat prea multa culoare sa nu iasa cerculetele cum trebuie.
Acvariul este gata!


Un comentariu :

  1. E super ideea cu acvariul de hartie. In acest mod poti crea pestii pe care ii doresti si pe care in realitate nu prea poti sa ii ai deoarece nu se gasesc la noi sau necesita conditii speciale de viata.

    RăspundețiȘtergere

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU IDEI. Designed by OddThemes