BREAKING NEWS

17 decembrie 2020

Globuri de Craciun, din sfoara si dantela

Chiar daca acum gasim globulete in toate magazinele, care de care mai frumoase, totusi, nimic nu se compara cu produsele confectionate manual. In plus e o buna ocazie sa petrecem timp de calitate  impreuna cu copiii confectionand aceste globulete.  Totodata este si o foarte buna terapie pentru suflet, pe mine una ma relaxeaza foarte mult o astfel de activitate.

Va recomand si decoratiunile pentru brad din lemmn pictat, coronita de Craciun din sfoara si mirodenii, coronita de Craciun din conuri de brad sau suportul de lumanare din portocale si cuisoare.

Materiale necesare globuri de Craciun, din sfoara si dantela

globuri din polistiren
un ghem sfoara
o banda din dantela autoadeziva
panglica rosie ingusta
silipici
pensula pentru aplicat lipiciul

Modalitatea de realizare a globurilor de Craciun, din sfoara si dantela

Globurile din polistiren le gasiti cam in toate librariile, si tot acolo veti gasi si dantela autoadeziva. Luam un globulet si in partea opusa agatatorii pensulam putin silipici si formam o spirala din sfoara. eu am preferat sa folosesc silipici in locul lipiciului clasi sau al aracetului fiindca lipeste mult mai bine si se usuca mai repede.

Incepem sa infasuram sfoara strans, de jur imprejurul globului, avand grija ca, inainte de fiecare rand, sa pensulam silipiciul, de jur imprejur.

Cand am ajuns la final ne asiguram ca am lipit bine capatul si taiem cu foarfecul. Lasam sa se usuce bine.

Desprindem banda de hartie de pe spatele dantelei si o lipim in jurul globului. Din bucati de sfoara am facut si agatatori pentru globuri.

Din panglica rosie ingusta am facut fundite pe care le-am lipit langa agatatoarea globului.  Agatam in bradut globuletele. Nu-i asa ca sunt tare dragute?


Trimiteți un comentariu

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU IDEI. Designed by OddThemes