BREAKING NEWS

03 ianuarie 2016

Filozofie de inceput de an



Obisnuiam la fiecare final de an sa fac un bilant al anului ce a trecut si sa imi stabilesc cateva obiective pentru anul care vine. Anul acesta am ales sa o fac putin diferit si am hotarat sa scriu si  aici ca sa fiu sigura ca nu voi uita ceea ce mi-am propus!  Anul ce a trecut nu a fost chiar cel mai bun an, insa am supravietuit, am iesit putin sifonata, insa am avut multe de invatat.  Pe plan profesional a fost un an  extrem de bun, din pacate nu a fost la fel de bun din punct de vedere al sanatatii. Am avut o multime de multumiri sufletesti insa si o droaie de regrete. 







La final de an am tras linia, am adunat si am hotarat:

Anul acesta mi-am propus sa petrec mai mult timp cu copiii, cu sotul, cu parintii, sunt singurele persoane ce vor conta cu adevarat pentru mine in acest an!

Anul acesta mi-am propus sa fiu mai indiferenta, sa imi pese mai mult de mine si mai putin de ceilalti!

Anul acesta mi-am propus sa fac mai multa miscare, sa citesc mai mult, sa ma ingrijesc mai mult!

Anul acesta mi-am propus sa daruiesc mai mult, dar sub nici o forma cunoscutilor, sa daruiesc unor straini care au cu adevarat nevoie de darul meu, de orice natura ar fi el!

Anul acesta mi-am propus sa nu imi fac prieteni, inevitabil la un momet dat se vor transforma in dusmani, un prieten adevarat e o piatra atat de pretioasa incat e aproape inexistenta!

Anul acesta mi-am propus sa nu mai intind masa pentru nimeni pentru ca in anul ce a trecut pentru masa niciunuia din cei pentru care am intins masa candva nu am fost suficient de demna! (cu extrem de mici exceptii, se stiu ei care)

Anul acesta mi-am propus sa petrecem mai mult timp in mijlocul naturii, sa vizitam cat mai multe locuri frumoase din tara noastra!

Anul acesta mi-am propus sa nu mai ajut pe nimeni, cineva mi-a spus ca nici o fapta buna nu ramane nepedepsita si mare dreptate avea!

Anul acesta mi-am propus sa nu mai aplec urechea la comentariile rautaciosilor si invidiosilor, lumea te judeca oricum, indiferent daca faci bine sau daca faci rau!

Anul acesta voi ramane in coltisorul meu, mai bine de una singura decat inconjurata de perfidie, rautate si minciuna!

Anul acesta mi-am propus sa imi inving limitele, atat deocamdata, daca voi reusi veti afla la momentul potrivit! Daca nu voi reusi inseamna ca nu am fost suficient de ambitioasa!





12 comentarii :

  1. Inteleg foarte bine tot ce spui. Am trecut prin toate astea si acum avem prieteni foarte putini, cunostinte enorm de multe.
    Iti multumesc din tot sufletul pentru ajutor, pentru cuvintele frumoase spuse exact cand aveam nevoie. Eu iti voi fi mereu alaturi, nu uit niciodata ajutorul dat.
    Sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca visele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo,cam asta mi-am propus si eu,conteza sa te si poti tine de promisiuni!Succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu mi-am facut rezolutiile mele, mise pare un obicei bun si te ajuta sa nu uiti! sper din suflet ca finalul lui 2016 sa te gaseasca multumita de tot ce ai realizat si sa nu mai cunosti tristetea!

    RăspundețiȘtergere
  4. La mulți ani cu sănătate și multă înțelepciune. Te felicit pentru ceea ce ți-ai propus, sper să te ți de fiecare punct al "epistolei". Ai dreptate, familia este cea mai importantă și ajungem la o vârstă când constatăm că timpul a trecut pe lângă noi, familia a fost mereu pe planul noi iar munca pe primul loc. Nu știu dacă merită. Și crede-mă, știu ce spun. Te urmăresc de ceva ani și am început să te cunosc, ești o femeie minunată iar familia ta merită tot ce-i mai bun. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani Steluta,sper din sufletul sa imi respect toate obiectivele! si eu te urmaresc cu drag si desi nu ne-am cunoscut personal te simt ca pe o prietena draga. Asa este, familia merita tot ce e mai bun!

      Ștergere
  5. Sunt niste planuri care nu sunt foarte greu de indelinit.Trebuie sa fii cu adevarat determinata si eu stiu ca esti. Tu si familia sunteti foarte importanti.Ai grija sa fie tot timpul asa.Mult succes in noul an!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Vero, va fi simplu si da, anul astavoi fi cu adevarat determinata, 2016 va fi anul meu! Te pup, mult succes si tie!

      Ștergere
  6. Succes in tot ce ti-ai propus. Eu spun ca, nu o sa fie greu, o sa fie bine, pentru ca atunci cand echipa in care joci, e familia, e cel mai simplu și usor. Un an cat se poate de linistit alaturi de cei dragi. La multi ani 2016!

    RăspundețiȘtergere

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU IDEI. Designed by OddThemes