BREAKING NEWS

29 martie 2014

Umple cosul iepurasului - campanie umanitara pentru ajutorarea copiilor de la Valea Plopului




De copiii din Valea Plopului cu siguranta ati mai auzit de multe ori. Un om cu suflet mare, parintele Tanase, a construit acolo un asezamant pentru ocrotirea copiilor saraci si a celor orfani. Puteti citi aici mai multe amanunte sau aici, n-ar avea sens sa stau sa va mai povestesc si eu acum.

Fiindca se apropie sarbatorile pascale si toti copiii asteapta iepurasul vreau sa fac apel la bunatatea voastra, si poate din putinul vostru, din ceea ce va prisoseste, veti reusi sa strangeti cate ceva si pentru acesti copii pentru care soarta a fost mai putin favorabila.

"Copiii sunt cel mai frumos dictionar pt cuvantul DRAGOSTE, sunt modul prin care Dumnezeu ne asigura ca mai avem o sansa sau ca...avem un scop in viata. Desi, trimisi ca mesageri ai sperantei si rod al dragostei Divino-umane... in planul pamantesc au loc si ”scurtcircuite”: unii raman orfani, altii sunt abandonati, iar altii din cauza conflictelor familiale ajung ei insisi sa ia calea pribegiei ...
Poate pentru acestia Dumnezeu a creat Valea PLOPULUI, ”colonia” celor peste 450 de ingeri si tot pentru ei l-a trimis acolo pe Parintele Tanase, omul care sfinteste locul si care ne-a invatat de fiecare data ca verbul a DARUI inseamna de fapt a-ti umple sufletul de bucurie.
Astazi AFIR Galati suna clopotelul pentru prima calatorie la comunitatea de la Valea Plopului, pentru sansa de a fi impreuna cu cei mici si a le aduce in sufletele lor pline de DRAGOSTE spiritul sfintelor sarbatori de Pasti.
Aceasta va avea loc la sfarsitul lunii martie,( din motive deja cunoscute nu ne hazardam sa stabilim inca, o data fixa )"

Campania se axeaza pe 5 categorii de NECESITATI:

1. Jucarii si hainute
2. Dulciuri si fructe
3. Alimente neperisabile ( zahar, ulei, faina, conserve... etc )
4. Rechizite ( carti, caiete, creioane ... etc)
5. Produse de igiena corporala si medicamente

Va asteptam cu drag pe toti

Punctul nostru de colectare este:
- Bankers HUBB & CAFE  Str. Tecuci, nr 157A, Galati

Rugamintea este ca tot ceea ce donati sa fie impachetat frumos. Produsele sa aiba termenul de garantie valabil, iar hainutele si jucariile sa fie spalate, in conditii bune, daca se poate sortate dupa varsta si sex.

Pentru celelalte zone ale tarii puncte de colectare sunt:

BUCURESTI

Gradinita Children’s Joy,( http://www.gradinitajoy.ro/ ) din Str. Gramont nr 3, sector 4, Bucuresti , intre 08:00 si 18:30 ( ca punct de reper: rondul de la Cosbuc, bulevardul Regina Maria – a doua statie cu tramvaiul 32, de la Piata Unirii spre Mall Liberty Center)

Hotel TEMPO (http://www.tempohotel.com/ ), din Bucuresti, situat pe Strada Armand Călinescu, langa Biserica Armeneasca. (http://www.tempohotel.com/ro/location.html )

BRASOV

Cabinet medical Plusoptic - Bd Muncii nr 6 - 0268.323.556
(http://www.plusoptic.ro/ mail: brasov@plusoptic.ro )
Marti-Vineri 10-18.

CONSTANTA

NEW PIZZICO Restaurant - Piata Ovidiu, nr 7 tel 0241.615.555 / 0241.553.255 (http://www.newpizzico.ro/ )

-TULCEA

Jud. Tulcea, loc. Tulcea, str. Slt. Gavrilov Corneliu, nr. 129





Trimiteți un comentariu

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU IDEI. Designed by OddThemes