BREAKING NEWS

09 noiembrie 2014

O lupta cu viata si un strigat de ajutor!Despre Stefania am mai scris acum ceva vreme cand mi-a povestit despre ea Patricia. Zilele trecute Iulia mi-a reamintit despre lupta Stefaniei cu viata si n-am putut ramane indiferenta la suferinta ei!
Stefania e o fetita frumoasa de 5 anisori ce a mers anul acesta pentru prima data la gradinita. E un copil minunat cu care viata a fost nedreapta si care a suferit enorm de mult in cei cativa anisori de viata!
Haideti sa facem un efort si sa incercam sa o ajutam, pentru noi un leu poate nu inseamna atat de mult, dar pentru Stefania leu cu leu se aduna si pot insemna salvarea ei!


Daca aveti posibilitatea o puteti face aici:

Titular : NICULINA DUMITRASCU
ING BANK, SUCURSALA GIURGIULUI
RON: RO 12 INGB 0000 9999 0160 0322
EURO: RO 54 INGB 0000 9999 0163 2255
COD SWIFT:INGBROBU.
Raiffeisen bank:
RON--RO63RZBR0000060016150244
PAYPAL : nina.dumitrascu@yahoo.com
Adresa: Comuna Copaceni, str.Principala nr. 963, Jud Ilfov.

 Mai multe detalii puteti afla de pe blogul Stefaniei sau de pe pagina de facebook.
Despre situatia Stefaniei iata ce spune mama ei pe pagina de facebook ce ii este dedicata:

In ciuda suferintei Stefania a infruntat toate chinurile la care a fost supusa cu un curaj de nedescris. Pe 10/02/2014 Stefania a fost operata in Germania ''din nou'' pentru reconstruirea esofagului din cauza stenozei, reflux gastroesofagian si Hernie hiatala.
Operatia a durat multe ore ca simteam ca este o vesnicie. Apoi aproape patru zile de coma indusa de medici.
Doar inima unei mame pote stii si intelege suferinta si durerea din suflet in acele zile. Operatia de reconstruire a esofagului a fost buna dar operatia de reflux gastroesofagian nu!
Un muschiulet al esofagului s-a atrofiat intre timp din cauza stenozei si refluxului si orcat ar fi incercat medicul sa-l stranga in timpul operatiei,riscul ca putea pleznii era prea mare.
Medicul a decis ca dupa cateva luni de la operatie sa intervina din nou la operatia de reflux.
Medicul va decide atunci daca in locul muchiuletului afectat va pune un inel s-au va face un transplant cu un muschiulet artificial. Datorita acestui muschiulet,Stefania inghite mai greu pentru ca muschiuletul afectat nu se strange cand inghite mancarea si are stari de reflux'voma'.
Din pacate casa de asigurari nu ne-a sprijinit niciodata. Toate interventiile s-au facut cu bani optinuti din apeluri umanitare Presa, tv, facebook, licitatii sponsorizare institutii. Timpul parca zboara prea repede si va trebuii intervenit din nou. Din pacate ca si la celelante operatii, trebuie bani.Bani pe care din nefericire nu-i avem. Operatia costa 8-10.000 euro si trebuie facuta peste putine luni in Germania.
Din pacate nu avem banii pentru operatie .
Stefania are nevoie incontinuare de tratament si lapte praf Nutren Junior si astea costa destul de scump lunar. Sunt oameni care au fost si sunt alaturi de noi si care au contribuit la lupta lui Stefi pentru viata!

Trimiteți un comentariu

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU IDEI. Designed by OddThemes