BREAKING NEWS

25 martie 2015

Impreuna pentru FlorinNimic nu-i mai greu pentru o mama decat sa isi vada copiii in asemenea situatie! Cu boala te lupti dar lipsa banilor te poate duce de la extaz la agonie. Sa stii ca exista o sansa si ca banii te impiedica sa o obtii e frustrant si ai senzatia ca te lupti cu morile de vant.
Opriti-va pentru o clipa si imaginati-va ce a-ti face daca voi ati fi in locul acelei mame! Eu cu siguranta m-as lupta cu morile de vant si as incerca la toate usile, pana le-as gasi pe cele ce se vor deschide. 
Orice suma donata in Ron sau valuta este binevenita, putin cu putin se face mult! Contul in care puteti face donatiile este: Oltea Onut (mama) , RO78RNCB0286124787430001 , BANCA Comerciala Romana S.A., mai multe detalii cum il putem ajuta veti gasi la link : http://florinonut.com/cum-poti-ajuta/. Povestea lui Florin o puteti gasi la link : http://florinonut.com/ Am rugamintea sa distribuiti macar acest post pentru a ajunge la cat mai multi oameni cu suflet! Impreuna putem face un bine! Multumesc!

Trimiteți un comentariu

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU IDEI. Designed by OddThemes