BREAKING NEWS

14 iunie 2014

Fluturas din tub de hartie igienica



De cateva zile Alexandra s-a ales cu o entorsa la glezna, asadar suntem pedepsiti sa stam in casa, si cum copiii au resurse inepuizabile de energie trebuie sa ii tin mereu ocupati cu cate o activitate ca altfel e jale. am tot strans tuburile de la hartie igienica si am gasit o multime de idei de a le folosi, iar astazi am ales fluturasii. 





Materiale necesare:

Tuburi de hartie igienica
Hartie glase diverse culori
Hartie cartonate diverse culori
Sarma plusata colorata
Ochisori
Pom-pom diverse culori
Foarfec
Lipici




Mod de executare:

Pe o coala de hartie cartonata desenam o pereche de aripi. Ca sa fiu sigura ca vor iesi egale am desenat mai intai una si apoi am desenat-o pe cealalta dupa ea, sau puteti folosi un sablon.  Decupam aripile.


Decupam un dreptunghi din hartie glase cu care vom imbraca tubul de hartie. Dreptunghiul va trebui sa aiba dimensiuni putin mai mari decat tubul de hartie igienica.  Dam cu lipici tubul de jur imprejur si dreptunghiul de hartie glase pe spate.



Lipim hartia glasse pe tubul de carton suprapunand marginile in interior. Lipim aripile pe mijloicul tubului.


Lipim apoi ochisorii si pom-pom-ul care reprezinta nasul. cu o carioca ii desenam gura. Ochisorii si pom-pom-urile ii puteti gasi in librarii, se vand la pungulite in care sunt mai multe bucati.



Taiem in doua sarma plusata si rasucim putin capetele formand astfel antenele fluturasului, pe care le vom lipi pe tubul de hartie. Fluturasul nostru este gata.


Trimiteți un comentariu

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU IDEI. Designed by OddThemes