BREAKING NEWS

07 septembrie 2018

Casa visurilor mele




Casa visurilor mele este mica, intima, dar ireal de frumoasa! Are peretii acoperiti de trandafiri cataratori iar in gradina are liliac si lavanda!
Casa visurilor  mele este mica dar primitoare si are mereu usile deschise pentru prieteni! Are livada de ciresi si de meri, si cativa stupi unde albinele zumzaie fericite!
Casa visurilor mele este mica dar in ea locuieste o familie atat de fericita incat ii molipseste si pe cei din jur cu fericirea lor, este o oaza de bucurie, de dorinta, de speranta!
Casa visurilor mele este mica dar plina de glascioare vesele de copil, de inocenta, de sinceritate, puritate!
Casa visurilor mele este mica, dar in ea locuiesc oameni cu inima mare, care stiu sa daruiasca neconditionat tot ceea ce le prisoseste, fie ca e vorba de sentimente sau de lucruri materiale!
Casa visurilor mele este mica, dar in ea niciodata nu vor avea loc rautatea, invidia, violenta si nimic din ceea ce ar putea tulbura armonia celor ce locuiesc in ea!
Casa visurilor mele este mica dar incapatoare, in ea vor avea loc deopotriva si bogatii si saracii, si cei bolnavi si cei sanatosi si cei urati si cei frumosi!





Hai sa ne construim cu totii astfel de case, mici dar pline de iubire  si de bunatate, si poate vom avea sansa sa ne crestem copiii intr-o lume mai buna!
Hai sa ne construim cu totii astfel de case si poate vom invata ca fericirea sta in lucrurile simple si ca sta in puterea noastra sa schimbam lumea in bine!
Hai sa ne construim cu totii astfel de case si sa traim fericiti!
Nu-i asa ca si tie ti-ar placea?

Trimiteți un comentariu

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU IDEI. Designed by OddThemes