BREAKING NEWS

07 septembrie 2018

Ce fel de mama esti?



Ce fel de mama esti tu daca iti permiti sa ii spui copilului meu ca mai are mult pana ajunge la nivelul copilului tau?
Cine esti tu, cine te crezi, ce fel de inima ai? 

Si de unde stii tu care sunt aspiratiile copilului meu? Te-ai gandit vreodata ca poate copilul meu nici macar nu isi doreste sa ajunga la nivelul copilului tau?
Copilul meu are visele lui, aspiratiile lui, cine esti tu sa vii sa faci astfel de comparatii? Cum iti permiti? 

Te-ai gandit oare vreo clipa ca pe un copil astfel de vorbe il dor? Te-ai gandit vreo clipa la sufletul lui, la sentimentele lui? Ce fel de mama esti tu?





Copilul meu este unic si este al meu! Nici macar eu, cea care ii sunt mama, nu imi voi permite vreodata sa il compar cu ceilalti copii! Asadar cu atat mai mult tu nu ai nici un drept sa faci asta! Niciodata! In nici o imprejurare! 

 Copilul meu are tot ceea ce mi-as putea dori vreodata, e sanatos si are o familie care il iubeste, restul sunt doar mici amanunte! 
  Eu nu-mi doresc sa fie la fel de bun sau mai bun decat copilul tau!  Eu imi doresc sa fie el insusi, imi doresc sa fie sincer, si sa aiba inima plina de iubire, sa stie sa daruiasca si sa imparta bucurie in jur! 

Sunt curioasa, daca al tau copil ar fi venit acasa plangand si vizibil afectat fiindca eu i-as fi spus ca mai are mult pana ajunge la nivelul copilului meu tu cum ai fi reactionat?



Trimiteți un comentariu

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU IDEI. Designed by OddThemes