BREAKING NEWS

15 septembrie 2013

Mihaita are nevoie de terapie!




Mihaita e un baietel scump  foc si cu totul special! Ii citesc cu mare placere blogul si ii urmaresc evolutia si ma bucur din umbra de fiecare progres al lui.
Din nefericire Mihaita a fost diagnosticat cu autism la 1 an si 6 luni iar in prezent face terapie, avand sanse mari de recuperare. Dar va las sa citit mai multe  pe blogul lui, aici: http://www.mihailioan.info/

Tot acolo veti gasi informatii despre rapoartele medicale, costurile terapiilor si conturile in care se pot face donatii.
Mama lui Mihaita, Dana,  pentru a face rost de banii pentru terapia mult prea costisitoare , face niste mulaje foarte frumoase din ipsos pe care copiii le pot picta. Niste figurine grozave, pe care copiii isi pot exersa imaginatia, figurine ce pot fi daruite celor dragi, sau pot constitui un obiect de decor pentru camera lor. Personal mi s-a parut o idee deosebita.
 Aici puteti vedea toate aceste figurine pe care Dana le vinde cu 10 ron bucata sau doua bucati la 15 ron: http://www.mihailioan.info/2013/uncategorized/1846  sau pe pagina ei de facebook: https://www.facebook.com/oncioiu.dana/media_set?set=a.662065327155727.1073741834.100000567978967&type=3
Pentru unii dintre noi e mult, pentru unii dintre noi e infinit de putin.
Daca nu puteti cumpara dati macar un share albumului, poate cineva va vedea si va avea posibilitatea financiaa sa cumpere cat mai multe.
Multumesc in numele lui Mihaita si ii doresc mult succes la gradinita, sunt convinsa ca se va descurca, e un invingator!

Trimiteți un comentariu

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU IDEI. Designed by OddThemes