BREAKING NEWS

03 septembrie 2013

Scrisoare deschisa catre cititori!

 

Bun venit dragii mei!

Dupa succesul neasteptat al Caietului cu retete, se simtea imperios nevoia si a unui Caiet cu idei, asa ca iata-ma! Idei multe, si marunte, tutoriale diverse, lucru manual, ganduri frumoase, uneori vesele, uneori triste si povesti la gura sobei. 
Imi deschid larg portile sufletului in acest spatiu virtual,  si va invit sa ne cunoastem mai bine, sa socializam, sa invatam unii de la altii, sa invatam sa ne promovam valorile si sa invatam sa ii ajutam pe cei care au nevoie de noi.  
Imi doresc sa creez aici o poveste, o alta viziune a realitatii care ne inconjoara,  sa ma rup de realitate, sau din contra sa imi  inradacinez adanc ideile in ea, sa imi strig deznadejdea sau sa impartasesc cu voi bucuria starii de a fi, sa empatizez, sa simpatizez, sa agonizez, sa renasc alaturi de voi. 

Imi doresc sa imi impartasesc trairile, visele, aspiratiile, dar totdata sa va aduc cu picioarele pe pamant si sa va dau idei, multe idei, idei despre cum a-ti putea sa va umpleti timpul si sa va rupeti pentru cateva clipe de realitatea cotidiana, idei despre cum ati putea sa va decorati casa cu timp si cheltuiala minime, idei despre cum ati putea sa faceti o bucurie copilului cu eforturi minore, idei despre cum ati putea sa va imfrumusetati si sa va usurati viata.
Pe de alta parte mi-as dori sa ii ajut pe cei aflati la mare nevoie, fie ca e vorba despre un copil  sau un adult foarte bolnav, fie ca este vorba despre copii orfani, fie ca este vorba despre batranii dintr-un azil, as vrea sa ajut in masura in care pot, chiar si cu un simplu articol, o vorba buna, un sfat, orice imi sta in putere! Findca pentru acesti oameni orice ajutor e important, chiar daca consta intr-o vorba buna, o hainuta  sau 1 ron depus intr-un cont. Chiar daca si  noi suntem cu totii afectati de colapsul financiar  mic cu mic se face mare, ganditi-va ca am putea oferi o farama de fericire, o scanteie de speranta!
De asemeni mi-as dori sa va fac cunostinta cu oameni ce merita tot respectul nostru, oameni ce reprezinta o adevarata valoare, oameni ce stiu ce inseamna sa lupti, oameni ce au castigat batalia cu viata, cu sistemul, oameni de la care avem ce invata si carora ar trebui sa le urmam exemplu! Oameni simpli, dar care ne pot da oricand o lectie de viata, de omenie, de bunatate.
As vrea ca acest blog sa fie un coltisor de suflet unde sa reveniti cu placere oricand, as vrea sa lasam la o parte frustrarile si nemultumirile din viata de zi cu zi, si sa fim noi insine, noi si tot ceea ce avem mai frumos de dat! Sa ne amintim ca am fost si noi candva copii si am avut sufletul pur, nepatat! Haideti sa fim din nou copii, sa invatam prin joaca cum putem trece peste tot si toate si sa devenim mai buni, mai toleranti!

Cu mult drag, Vio!

11 comentarii :

  1. Multumim Violeta si felicitari pentru aceasta frumoasa realizare <3!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucura enorm ideea ta de suflet si nu pot decat sa-ti doresc sa te ajute Dumnezeu sa aduci bucurie si lumina si in inimile noastre.Te sarut, si astept cu mult drag postarile tale.Gianina

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim draga mea pentru idee si inca o data FELICITARI!

    RăspundețiȘtergere
  4. felicitari, Vio! acum te pot astepta si pe tine la Duminica Valorilor, nu?:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos; sper sa reusiti tot ceea ce va doriti , iar eu voi fi mereu interesata de noul Caiet cu idei, asa cum sunt si voi ramana fana a Caietului cu retete. Spor va doresc si numai bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari si Doamne ajuta!
    Sa fie intr-un ceas bun!

    RăspundețiȘtergere
  7. O idee excelenta! Felicitari ,succes si perseverenta in continuare!(Rodica)

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari draga Vio, este un proect foarte frumos, mult spor si Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari! Iata o idee minunata! Asteptam postarile tale!

    RăspundețiȘtergere
  10. felicitari Vio ,astept sa vad si sa folosesc ideile tale

    RăspundețiȘtergere

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU IDEI. Designed by OddThemes