BREAKING NEWS

18 februarie 2014

Albinuta din cutie de conserva si hartie creponata


Ne-am facut in fiecare seara un obicei de a mesteri cate ceva impreuna cu copiii. Si asa a venit randul si acestor albinute dragute si vesele care se fac foarte usor si ne-au incantat peste masura! Ne-am inspirat de aici.


Materiale necesare:

cutie conserva
hartie creponata galbena
hartie creponata neagra
sarma plusata neagra
ochisori galbeni
foarfec
aracet
pensula
 Taiem hartia creponata astfel incat sa fie suficient de lunga incat sa cuprinda cutia de conserva.O sifonam usor  si o presam intre palme ca sa devina maleabila, sa nu ramana "batoasa"


Dezlipim eticheta de pe cutia de conserve. Cu ajutorul pensulei aplicam aracetul pentru inceput pe o suprafata cel putin egala cu latimea fasiilor de hartie creponata.Lipim o fasie de hartie galbena si presam usor cu mana.Aplicam un nou strat de aracet.


Apoi lipim fasia de hartie creponata neagra.


Continuam pana acoperim toata suprafata cutiei. Noi am facut mai multe albinute, la unele am folosit 5 fasii de hartie, la unele 6.
din hartie creponata modelam cu mainile un snurulet care va reprezenta gurita. Il lipim cu aracet astfel incat sa obtinem o albinuta vesela. Lipim si ochisorii. Lasam sa se intareasca aracetul.Din sarma plusata vom modela antenele.


Apoi le vom lipi in interiorul cutiei. Albinuta noastra este gata!2 comentarii :

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU IDEI. Designed by OddThemes