BREAKING NEWS

11 octombrie 2015

Fantome din servetele, pentru Halloween


Se apropie Halloween-ul si deja toata lumea e in cautare de costume sau de idei de decorare pentru aceasta ocazie asa ca va arat si eu o idee simpla niste fantome nostime din servetele pe care le-am  facut anul trecut pentru petrecerea lui stefan de la gradinita. 

Vazusem pe pinterest niste fantome dragute din acadele si cum acadele nu aveam in casa am improvizat si zic ca a iesit ceva dragut si usor de facut si de catre cei mici.  Le puteti lega pe ata formand o ghirlanda sau le agatati pur si simplu in diverse locuri. Doamna educatoare a avut o idee grozava si le-a infipt pe bete de frigarui si le-a pus sa "bantuie" casuta lui Mickey Mouse.

Materiale necesare:
servetele albe
snur rosu sau alta culoare
marker negru
ata sau bete frigarui

Mod  de executare:

Luam un servetel si il mototolim astfel in cat sa ii dam o forma rotunda si sa imite capul fantomei.Luam un alt servetel si il desfacem. asezam servetelul mototolit in mijloc si strangem cu mana servetelul in jurul lui.


Prindem snurul la gatul fantomei si il legam. Cu ajutorul markerului desenam ochii si gura fantomelor.


Dupa caz fie le insiram pe ata daca dorim sa facem ghirlanda de fantme fie le fixam pe un bat de frigarui. Ia uitati cat de frumos le-a asezat doamna educatoare:Si iata si o fantoma adevarata. Bu-hu-huuuuuu! Nu-i asa ca v-ati speriat?


Trimiteți un comentariu

 
Back To Top
Copyright © 2014 CAIETUL CU IDEI. Designed by OddThemes